Schitterend trouwfeest

Een feest dat een warme herinnering blijft

Bedrijfsevenement

Een overweldigende presentatie die indruk achterlaat

DJ’s

Hebt u binnenkort een huwelijk, verjaardag of een bedrijfsfeest te vieren? Dan mag een allround DJ niet ontbreken! Een allround DJ van AMS Productions is attent en ervaren en mixt zonder pauzes de juiste muziek op uw feest. Een DJ van AMS geeft kwaliteit, flexibiliteit en garanties. Wij garanderen een back-up DJ bij ziekte en zijn bovendien bekend met vele locaties.

Wilt u een DJ met apparatuur (dj show) boeken of een DJ met saxofonist? Bij AMS bieden we voor elke stijl, locatie en budget een feest op maat. Een extra saxofonist of een verlichte dansvloer, silent DJ, een DJdie videoclips mixt (VJ), een karaoke DJ; het is allemaal mogelijk en we nemen de opties graag door in een persoonlijk gesprek.

Een allround DJ inhuren doe je bij ons zodat uw privé of bedrijfsfeest op de gedroomde manier zal verlopen en u terug kunt kijken op een onvergetelijke evenement.

Wilt u dat wij doen wat u belooft? Neem dan hier contact met ons op.

Bands Extra Mogelijkheden

Basic DJ Show

Deze Basic DJ Show bestaat uit een allround dj met eenvoudig DJ met DJ-meubel, 2 x 4 led spots op 2 statieven en een zwarte geluidsset geschikt voor evenementen tot 50 personen.  Tegen een meerprijs is deze show te upgraden met een geluid set tot 150 personen.

Mainstream DJ Show

Deze stijlvolle dj show bestaat uit een allround dj met Chesterfield zwart of wit DJ-meubel, 2 LED zuilen met zwarte moving heads, een rookmachine en een zwarte geluidsset geschikt voor events tot 150 personen. Op deze show is het ook mogelijk een uitbereiding te doen.

Luxe DJ Show

Deze luxe drive-in show bestaat uit een attente allround dj met wit exclusief DJ-meubel, 4 LED zuilen met witte moving heads, een rookmachine en een witte geluidsset geschikt voor events tot 150 personen.Op deze show is het ook mogelijk om een uitbereiding te doen.