Schitterend trouwfeest

Een feest dat een warme herinnering blijft

Bedrijfsevenement

Een overweldigende presentatie die indruk achterlaat

Agogo

Agogo

Agogo is dé sprankelende coverband van dit moment, die vol energie, passie en enthousiasme een feeststemming creëert om op te dansen. Gewapend met een zeer breed repertoire vol dance classics en de meest actuele partyhits spelen zij 3 energieke sets gevuld met gave medleys en coole danspasjes. Hierbij is het muzikale niveau indrukwekkend, het tempo overdonderend en de publieksparticipatie hoog. Agogo zorgt er zo voor dat geen dansvloer ongevuld blijft en geen feest onbesproken.

Agogo speelt standaard met twee superzangeressen, een ‘heartdriven’ gitarist, een ‘funky’ toetsenist, een absoluut ‘groovende’ bassist, een megastrakke drummer en niet te vergeten met een saxofonist van wereldformaat! Scheurende saxofoonsolo’s, coole blaasriffs en veel Sax A GO GO! Energie Extra, Party guaranteed! Agogo heeft in haar show een op maat gesneden lichtshow en een eigentijdse ledwall zodat geen showelement aan het dansende oog zal worden onttrokken. Agogo speelt standaard met DJ.

Een top DJ zorgt er voor dat de sets van Agogo geweldig aan elkaar worden gedraaid: The party never ends! Deze DJ laat de avond rustig en in stijl beginnen, voordat de show een aanvang neemt.

Extra’s

Agogo in combinatie met bijzondere artiesten:

De bandleden van Agogo zijn allemaal professionele musici en spelen vaak met bekende artiesten samen. Om deze reden is het mogelijk om als leuke extra Agogo te laten optreden met een bekende artiest. U kunt dan denken aan gastoptredens van bekende Nederlanders zoals Sharon Doorson, Leonie Meijer, Lange Frans, Glennis Grace, Giovanca, Frans Bauer of René Froger. Prijs en beschikbaarheid op aanvraag.