Schitterend trouwfeest

Een feest dat een warme herinnering blijft

Bedrijfsevenement

Een overweldigende presentatie die indruk achterlaat

High5 Coverband

Ik zoek een band die precies de juiste sfeer weet te raken, die een bedrijfsfeest tot leven brengt of een bruiloft tot een onvergetelijke dag maakt. Dan is Coverband High5 voor u de perfecte band. Coverband High5 is een enthousiaste, professionele coverband met een breed repertoire voor de meest uiteenlopende gelegenheden.

Waarom een optreden van Coverband High5 gegarandeerd een uniek feest zal opleveren? Wij stellen het repertoire in overleg met u samen om de volledige match met uw verwachtingen van het feest te maken. Heeft u een liedje met een persoonlijke betekenis, High5 zal het perfect uitgevoerd voor u ten gehore brengen. Mocht het nummer niet in onze uitgebreide repertoirelijst staan, dan studeren we het met plezier en zonder meerkosten speciaal in.

Bandformatie

De High5 bestaat uit vijf personen, waaronder een leadzangeres en een zanger/gitarist. Deze doorgewinterde muzikanten treden onder meer op met Dutch Eagles, Mooz, The New Party en theatergezelschap Plezant. Als de bandleden op het podium staan, spelen ze het dak eraf. Voeg er een saxofonist en een extra zangeres aan toe en het feest is compleet.